Sinir Otu ve tümör tedavisi

home-maria-treben-portrait Şifalı Bitkiler ile insanları iyileştirmeye hayatını adamış Maria Treben (1907-1990) 3 videoluk konuşmasında şifalı otları, hangi hastalıklara iyi geldiklerini ve tedavi yöntemlerini anlatıyor.

sinir-otu (2) Sinir Otu

Video Çevirisi (dakika 18-32 arası): 

Her kötü huylu tümör sinir otu ile duraklama devresine getirilir ve zamanla yokolur.

Bir süre önce bir kadın ağayarak bana geldi, yıbaşı öncesi eşi fel olmuş bir şekilde yatakta uyanmış. İlk olarak beyin kanaması olduğu düşünülmüş. Hastanedeki tetkikler sonucunda kötü huylu bir tümor olduğu ortaya cıkmış. Tümör hemen operasyonla alınmış ancak Ocak ayında tekrar geri gelmiş. 2.bir kez ameliyata alınmış ve 4 hafta sonra tekrar büyümüş. Burada tek cözüm sinir otudur. Sinir otu farklı büyüklüklerde ve kalitelerde bulunmaktadır.

Bataklık kenarında yetişen parmak kalınlığında gövdeye sahip sinir otu, icsel olarak kullanılmaz, ancak dışsal olarak kullanılabilir. Böbrek rahatsızlıklarına, depresyona ve  ağır sinirsel hastalıklara cok faydalıdır.  Kücük sinir otu ise, icmek icin kullanılır.

sinir-otu (1)

Doğa bilimcisi Kinsley der ki: Belli bir yaşa gelmiş insanlar yaz-kış demeden günde 1 bardak sinir otu ayı icseler ne romatizma, ne artroz, ne kalca operasyonları, ne de böbrekler tarafından vücudumuza boşaltılan ve eklemlerde biriken zehirler olamazdı. Romatizması olmayanlar dahi arada sırada sinir otu ayı icmelidir.

Metastas yaşayan bünyelerde, tepeden tırnağa tüm vücutta toplanan ve atılamayan su başka hicbir özüm bulunamazsa kırkkilit otu ile temizlenir. Kanser kaynaklı vücutta su birikmesi sona yaklaşıldığını işaret eder. Böyle bir durumda hastalık icin kullanılan diğer tüm bitki tedavileri durdurulur, 1 hafta boyunca günde 5 bardak kırkkilit cayı icilir. Vücutta biriken tüm su atılır.

Kırkilit başka şeylere de iyi gelir. Mesela kanserojen bir acık yaranız varsa bu yara günde birkac kez  kırkkilit suyu ile yıkanır, gece yatarken yıkanmış kırkkilit yaprakları acık yaraya serilir. Yara kapanır.

Kasım ayında gercekleştirdiğim Avusturyadaki bir seminerimde 24 yaşında, göğüs kanseri sonrası ışın tedavisi görmüş bir kadın yanıma geldi. Işın tedavisi sırasında tedavi kaynaklı göğsünün kenarında 10 cm acıklığında bir yara acılmış. Yaradan göğüs kemiği görülebilmekteydi. Yaranın çevresindeki etler cürümüş olduğundan hem görüntü olarak hem de yayılan koku olarak berbattı, o kadar ki yaraya zor bakabildim.  Yaraya baktığımda acaba buna yardımcı olacak bir bitki var mıdır diye düşündüm…Nisan ayında kadın beni aradı, bitkisel tedavi ile yarasının tamamen kapandığını, hicbir iz kalmadığını söyledi.

Lenf kanserinde, sağ ve sol kolun şiştiği, kimsenin artık müdahale edemediği bir aşamada sadece sinir otu yardım edebilir. Nemli sinir otu yaprakları tahta bir parca öğütülür, ortaya cıkan hamurlaşmış sinir otundan güzelce bir miktar şişmiş lenf bölgelerine günde 7-8 kereye kadar uygulanır.

Yıllardır süren acık ayak yaralarına da sinir otu cok iyi gelir. Bu yara yüzeysel ise 1 gecede yarayı kapatır, derin acık yaralarda ise cok daha sabırlı olmak gerekir.

Sinir otu kötü huylu tümörlerde  yardımcıdır. Kanser hastalıklarında kötü huylu tümörler ilk sırada yer alır, sonra bağırsak kanseri, sonra da göğüs kanseri gelir. Göğüs kanseri ile birlikte rahim kanseri de yaygındır. Kötü huylu tümörler taze sinir otu yaprakları ile tamamen yok edilir. Kış aylarında sinir otunu bolca bulabiliriz.

Kulak ve omuz arasında kötü huylu bir tümörü olan bir kadın aradı. Bir erkek elinin kavrayabileceği büyüklükte bir şişkinlik oluşmuştu. Kış mevsimi idi ve etraf kar ile kaplıydı. Kadına gidemediğim icin ona sinir otu suyu temin etmesini, bunu pamuk üzerine döküp, tümör olan bölgeye uygulamasını söyledim. Ancak bu işlem hiç yardımcı olmamış, kar eriyip taze sinir otları meydana cıkınca hemen nemli yaprakları öğüterek şiş bölgeye uygulamaya başladılar. 10 gün icersinde tümör gitmişti.

Ailesinde kanser hastası olan herkes, kitabımda bahsettiğim bitkiler ile kanseri kendisi tedavi edebilir. Sadece cesarete ve Allah inancına sahip olmaya ihtiyacınız var.

Sinir otu, bronşit hastalıklarına ve bronşit astmasına da cok iyi gelir.

mariatrebenkitap

Maria Treben’in bu kitabını tüm kitapçılarda bulabilir ve online sipariş edebilirsiniz.

DEVAMI GELECEK:

 

 

 

 

 

 

 

Bu yazı Sağlık-Health içinde yayınlandı ve , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

2 Responses to Sinir Otu ve tümör tedavisi

  1. Brittany D dedi ki:

    Thanks foor the post

    Beğen

  2. Geri bildirim: Isırgan Otu ve kanser tedavisi | Kika's world

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.