Patricia Piccinini- Beni Bağrına Bas

22 Haziran-22 Ağustos tarihleri arasında Beyoğlu Arter Sanat Galerisi’nde Patricia Piccinini’nin “Beni Bağrına Bas” isimli heykel,yerleştirme,desen ve video çalışmalarından özel bir seçkisini sunduğu oldukça etkileyici ve ilgi çekici sergisi ücretsiz olarak ziyaret edilebilir.

www.arter.org.tr

Çok ciddi emek gerektiren, son derece yaratıcı ve hayalleri zorlayan bu enstalasyonu sanatsever herkesin ziyaret etmesini , çocuklar için de çok ilgi çekici bir sergi olduğunu düşünüyor okulların öğrencilerini gezdirmesini öneriyorum.

Silikon, fiberglas, hayvan kürkü, insan saçı, polyester reçine, alçı , deri gibi birçok farklı malzemenin kullanıldığı bu heykelleri, özellikle insan formlarını gerçeğinden ayırt etmek imkansız. Müthiş bir detaycılık gözlenebilir.

Sergiyi gezerken faydalanılacak ufak bir el kitapçığının da hazırlanmış olması sanatçının eserlerini yaratırken yola çıktığı duygu ve düşüncelerini anlamamızda yardımcı olmakta. Resimler altındaki yazılar el kitapçığından alınmıştır.

Sanatçı hakkında daha fazla bilgi için kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

http://www.patriciapiccinini.net/

The Long Awaited 2008 / Beklenen

Foundling 2008 / Bulunmuş Bebek

 

 

 

Offspring 2005

Balasana 2009

 

 

 

The Welcome Guest 2011 / Davetli Misafir

Undivided 2004 / Bölünmemiş

 

 

Surrogate 2005 / Taşıyıcı

 

The Bottom Feeder 2009

Alttan Beslenen

 

 

 

 

 

Doubting Thomas 2006 / Şüpheci Thomas

Eulogy 2011 / Ağıt

The Embrace 2005 / Kucaklama

Gözlemci

 

Bu yazı Kültür- Sanat / Culture-Art, Sergi-Exhibitions içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.