Milano’daki en güzel mağazalardan birisi olsa gerek…Nereye bakacağınızı şaşırdığınız, ne oluyor yaaaa, nerden bulmuşlar bu kadar tasarım şeyi, nasıl seçilmiş hepsi ayrı ayrı dediğiniz bir yer.
Nereye elinizi atsanız, ne tarafa baksanız birşey var, hepsi birbirinden güzel, birbirinden ilginç, deli dolu bir yer.
Rossana Orlandi’nin kendisi tabiri caiz ise arızaya bağlamış. İnanılmaz yaratıcı bir kadın. Tasarımla yatarım tasarımla kalkarım diyenlerden.
Mağazayı design week kapsamında aynı zamanda sanatçıların da ürünlerini teşhir ettiği bir yere çevirmiş. Gerçi hiç ihtiyacı yokmuş ama olsun. Rossana bu, yapar. Tek kelime ile bayıldım!
Normal zamanda aynı zamanda az masalı butik bir restorant olarak ta servis veriyor, sadece 1 tur yemek veriliyor.
Eski bir kravat fabrikası olan mekanı 2002 yılında genç tasarımcıları keşfetmek ve destek vermek amaçlı bir galeriye çeviyor Rossana.
http://www.rossanaorlandi.com/en_US/home
Keyifli bir bahçenin içinden geçip teşhir alanına giriyorsunuz…
Böcükler serisi…Öyle iğrenmek filan yok.