Çiçek İşleri Karaköy

cicek-isleri (1) cicek-isleri (4) cicek-isleri (5) cicek-isleri (6) cicek-isleri (7) cicek-isleri (8) cicek-isleri (9) cicek-isleri (10) cicek-isleri (11) cicek-isleri (12) cicek-isleri (13) cicek-isleri (14) cicek-isleri (15)

 

Çiçek İşleri, Sedat Türk ve Bülent Can ortaklığında 23 Nisan 2015’te Karaköy’de açılan, dekorasyonu 2 ayda tamamlanan yeni tasarım ve dekorasyon mağazalarının en yenisi! İlk şubesi Mayıs 2013’te Kadıköy Moda’da açılan Çiçek İşleri ismi “çiçek gibi işler”den gelmekte.

Sabun ve peştemaller hariç herşey Kadıköy’de bulunan kendi marangoz atölyelerinde kendi üretimleri. Ürünler, kendi fikirleri, kendi ürünleri,kendi beğenileri.

Mağazada ilk dikkat çeken zemin ahşap kaplamaları. Bunlar eski bir camii ve evin zemin kaplamaları iken takas ile mağaza zemininde yeni yerlerini bulmuş.

Belli aralıklar ile değişen mallar sayesinde mağaza sürekli kendini yenileyip ilgi odağı olmayı başarıyor. Bazı ürünlerin devamı yapılmıyor, bazıları ise tekrarlanıyor.

Bitkiler dönem birkilerinden çalışılıyor.

facebook ve instagram hesabı da bulunan çiçek işlerinden online sipariş verebiliyorsunuz!

Karaköy çevresindeki tasarım dükkanlarına göre makul fiyatlar özellikle dikkat çekiyor, dolayısı ile alışveriş yapmak daha da zevkli hale geliyor.

Karaköy2de haftasonu keyfinizi yaparken uğramadan, 3-5 parça almadan geçmeyin!

 

 

Bu yazı Tasarım-Dekorasyon-Mimarlık-Design-Decoration-Architecture içinde yayınlandı ve , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.