Karaköy Junk

karakoyJunk (4)

Karaköy Junk, Şubat ayında Kemankeş caddesinin yeni sakini oldu. Sahibi Aslı Atamer, burayı 4 sene önce satın almış. Neredeyse çivi dahi çakmadan açıp yıllardır bit pazarları, eskici, antikacı, arkadaş evi, müzayede ve taşınan evlerden  topladığı ve kendi parçası haline gelen birçok eşya ile doldurmuş. Tahmin edilebileceği üzere yok yok…

Bir dönem anatomiye sarmış, organ toplamış, insan vücudu içini gösteren doktor setleri toplamış; sonra bir berber dönemi olmuş ve berber malzemeleri toplamış; bir ara iskandinav mobilya toplamış; şu sıralar ise neon topluyormuş…Mağazada birçok renkli neon tasarımları görebilirsiniz. Farklı dönemlere ait değişik ve güzel aydınlatmalar da tavanlardan tıngır mıngır sallanıyor.

Sosyal medyadan nasibini alan ve sayesinde 2 aylık kısa bir sürede adı hemen duyulmaya başlayan Junk’ta ürün kiralama da yapılmaya başlanmış…

Aslı, melek meraklılarına melek heykelleri de topluyor, kulağınıza küpe olsun.

karakoyJunk (9)

karakoyJunk (6)

Star Wars meraklılarına özel köşe!

karakoyJunk (8)

karakoyJunk (3)

karakoyJunk (1)

Uzaylılar da Junk’ta misafirlerini bekliyor…

karakoyJunk (12)

Hala mis gibi çalışan tezgahüstü mini fırın.

karakoyJunk (7)

Perdelerin arkasında saklanan nam-ı değer Aslı’yı eskilerinizden haberdar edebilirsiniz.

Aslı’nın instagrama bağlı blogunu takip edebilirisiniz:  karakoyjunk.com

En iyisi facebook sayfasından takip edin.

 

 

Bu yazı Tasarım-Dekorasyon-Mimarlık-Design-Decoration-Architecture içinde yayınlandı ve , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.